Таропрогноз на 29 лютого 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в четвер

Читать на русском
Автор
1511
Прогноз Таро, на що всім чекати 29 лютого Новина оновлена 29 лютого 2024, 09:17
Прогноз Таро, на що всім чекати 29 лютого. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Останній день зими багатьом запам’ятається

Четвер, 29 лютого 2024 року, для більшості обіцяє стати напрочуд гарним днем, коли вдасться зробити крок назустріч новому життю.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на двадцять дев’ятий день лютого. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — перевернута Четвірка кубків, Сімка пентаклів, Колесо Фортуни

Перевернута Четвірка кубків

У звичайному положенні ця карта говорить про відмову від світу і переоцінку цінностей, проте її перевернуте положення вказує на те, що Ви нарешті готові попрямувати назустріч пригодам і новим шансам, відкритися для нових почуттів, надій та емоцій.

Сімка пентаклів

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно що щось інше. Порада картки: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Колесо фортуни

Назва карти говорить сама за себе, і останній день зими може принести Вам новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в березні за картами Таро.