Чи зіпсують дощі погоду до кінця робочого тижня: прогноз для України

Читать на русском
Автор
836
Погода в Україні до кінця робочого тижня
Погода в Україні до кінця робочого тижня. Фото Pixabay

З 28 лютого по 1 березня з країни очікується потепління

До кінця робочого тижня в Україні утримається аномально тепла погода без дощів. Синоптики прогнозують, що до багатьох регіонів країни прийде весна, стовпчики термометрів підвищаться до +17 градусів.

Але місцями вночі вдарить мороз. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У середу, 28 лютого, в Україні збережеться аномальне для зими тепло. Вдень стовпчики термометрів покажуть понад 10 градусів. Найвища температура прогнозується у західних областях країни – до +17.

У північно-східній частині країни вночі можливий мороз до -4 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до 5-7 градусів тепла.

Мешканцям Києва 28 лютого обіцяють мінливу хмарність. Повітря у столиці прогріється до +7…+9 градусів.

У четвер, 29 лютого, на всій території України очікується суха сонячна погода. У західних областях місцями опуститься туман. Температура повітря вночі -4...+1°С, вдень +3...+8°С. У західних та південних областях (крім прибережної зони) вночі +1...+6°С, вдень +8...+13°С, на Закарпатті до +17°С.

В останній робочий день, 1 березня, у країні утримається хмарна тепла погода. Опадів не намічається. Температура повітря вночі -1...+4°С, а вдень +7...+12°С. У Криму та на Закарпатті стовпчики термометрів покажуть +12…+17 °С.

Раніше "Телеграф" повідомив, що після сильного вітру та суцільної хмарності до Києва прийшла тепла та ясна погода. Така ситуація, швидше за все, протримається найближчими днями.