В Україну увірветься тепло: синоптики зробили прогноз на 27 лютого (мапа)

Читать на русском
Автор
725
Прогноз погоди обіцяє потепління в Україні
Прогноз погоди обіцяє потепління в Україні. Фото Фото: pixabay.com

Вночі подекуди можуть бути незначні заморозки.

У вівторок, 27 лютого, на всій території України збережеться аномальна погода. Більшість регіонів країни прийде весняне тепло до +17 градусів.

У деяких областях синоптики прогнозують мінливу хмарність. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За прогнозом, по всій території України буде сухо. Температурні показники не зазнають суттєвих змін. Втім, уночі в деяких областях буде мороз. Стовпчики термометрів опустяться до 4-5 градусів нижче нуля в ніч проти 27 лютого в Харківській, Луганській, Донецькій областях. Крім того, невеликі нічні заморозки можливі у центрі та на півдні нашої країни.

Але вже вдень повітря знов прогріється до весняних показників. Жителям західних областей обіцяють +12…+17 градусів. До 10 градусів тепла очікується на півдні та в центрі України.

У північних регіонах буде трохи прохолодніше. У Київській, Чернігівській, Сумській областях протягом дня очікується +7…+9 градусів.

Раніше "Телеграф" писав, що наприкінці лютого в Україні встановилася досить тепла погода. Місяць закінчиться високими градусами та сонцем. Весна в Україні розпочнеться без опадів, із мінливою хмарністю.