Топ-5 трендових моделей кросівок, які будуть на піку популярності цієї весни (фото)

Читать на русском
Автор
1525
Будьте у тренді цієї весни
Будьте у тренді цієї весни. Фото Pinterest

Підбираючи кросівки на весну, зверніть увагу на ці моделі

Лише кілька днів залишилося до весни, а отже попереду теплий сезон та оновлення гардеробу. Якщо любите довгі весняні прогулянки, потрібно підібрати зручні та стильні кросівки на весну. "Телеграф" уже розповідав, як очистити білу підошву кросівок, а сьогодні ділиться, які кроси будуть у тренді цієї весни.

Кожен сезон диктує свої модні правила, пише unian.net. Тому, якщо вирішили оновити кросівки на новий сезон, варто дізнатися, які моделі кросівок будуть на піку популярності цієї весни.

Класичні білі

Білі кроси — безпрограшний варіант. Вони як невмираюча класика актуальні поза часом. Цього сезону варто приділити увагу кросам на грубій високій підошві-танкетці, вони будуть найбільш популярні навесні.

білі кроси
Фото: Pinterest

Джордани

Така модель кросівок підійде для холодної погоди, вони добре захищають щиколотки і виглядають дуже стильно. Джордани відмінно поєднуються зі спортивним стилем та джинсами, а от сукні та спідниці з ними краще не одягати, щоб не зіпсувати образ.

кросівки джордани
Фото: Pinterest

Суперстари

Ця модель кросівок чудово вплітається в образи і дарує особливу легкість під час піших прогулянок. Такі кроси будуть на піку трендів цієї весни, тому можна сміливо брати їх у свій весняний гардероб.

кросівки суперстари
Фото: Pinterest

Базові кросівки

Ця базова модель кросівок чудово підходить для весни. Такі кроси стануть стильним доповненням до будь-якого весняного образу. А їхня практичність і зручність зробить ваші прогулянки ще комфортнішими.

кросівки на весну
Фото: Pinterest

Кросівки у сіточку

Таку модель кросівок слід приберегти до справжнього весняного тепла. Кросівки у сіточку ідеальне рішення на теплу погоду, у них ніжкам буде дуже комфортно, адже вони відрізняються особливою легкістю.

кроси на весну
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, який фасон джинсів підійде до будь-якого взуття. Вони мають бути у гардеробі цієї весни.