Дощі, сонце та сильний вітер: якою буде погода 24 лютого у великих містах України

Читать на русском
Автор
522
Погода в Україні
Погода в Україні. Фото Створено нейромережею для Telegtaf.com.ua

Опади накриють деякі міста

У суботу, 24 лютого, в Україні очікується тепла погода. У великих містах синоптики не прогнозують опадів.

"Телеграф" за допомогою даних sinoptik.ua дізнався, якою буде протягом суботи погода у містах нашої країни. Прогноз стосується Києва, Львова, Харкова, Одеси та Дніпра.

Погода в Києві

На Київщині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде південно-східний, 7-12 м/с, вдень пориви сягатимуть 15-20 м/с

Температура вночі по області становитиме +2-7, вдень +8-13 градусів тепла. У Києві вночі від +5 до +7 тепла, вдень повітря прогріється від +10 до +11 градусів тепла.

Варто також зазначити, що Український гідрометцентр оголосив у Києві на 24 лютого І рівень небезпеки через сильні пориви вітру.

Прогноз погоди для Києва на 24 лютого

Погода у Львові

З ранку до самого вечора у Львові небо буде вкрите хмарами. А ввечері йтиме дощ. Температура повітря вночі до +7, вдень до +13 градусів тепла.

Погода у Львові на 24 лютого

Погода у Харкові

У Харкові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Опадів не прогнозується. Вночі стовпчик термометра показуватиме 0 градусів, а вдень до +6 тепла.

Погода у Харкові на 24 лютого

Погода в Одесі

В Одесі сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів. Синоптики прогнозують вночі до +7, а вдень до +10 градусів тепла.

Погода в Одесі на 24 лютого

Погода у Дніпрі

У Дніпрі протягом усього дня погода буде похмурою. Синоптики не прогнозують опади. Цього дня температура повітря вночі триматиметься до +2, а вдень до +9 градусів тепла.

Погода у Дніпрі на 24 лютого

Раніше "Телеграф" розповідав, якою буде погода на популярних зимових курортах. Та дізнався, де буде плюсова температура.