Настя Каменських похизувалася округлими стегнами на червоній доріжці в Маямі (фото)

Читать на русском
Автор
1034
Настя Каменських показала фігуру на червоному хіднику Новина оновлена 23 лютого 2024, 12:28
Настя Каменських показала фігуру на червоному хіднику. Фото instagram.com/kamenskux

Зірка продовжує розповідати про війну в Україні світові

Настя Каменських — популярна українська співачка, що заявляє про себе цілому світові. Вона нагадує іншим країнам, що війна триває. Раніше ми писали, що Каменських поїхала в тур по Україні, а тепер ділимося, що співачка з’явилася на червоному хіднику в Маямі і засяяла у блискучій сукні.

Про це співачка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Зірка також розповіла про важливість інформування світу про те, що українці переживають важкі часи зараз.

Настя Каменських відвідала червону доріжку в чорній сукні в підлогу з паєтками. Доповнила лук співачка клатчем в тон вбрання. Взула співачка чорні босоніжки на підборах. Декольте зробило образ більш пікантним на ефектним. Зачіску співачка зробила свою улюблену — пишне розпущене волосся, а макіяж — яскравий вечірній.

"Cьогодні я гість з України на головному червоному хіднику премії @premiolonuestro. Використовую кожну можливість, що говорити про Україну і нагадувати світу, що війна триває, що наші люди переживають надзвичайно важкі часи і потребують всебічної підтримки. Це важливий вечір і для мене велика честь мати можливість ділитись тут своєю творчістю, розповідати про неймовірно талановитих українців та бути почутою", — пише Каменських під постом.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Настя Каменських показала свої зморшки. Зірка поділилася "живими" фото.