Весняне тепло та дощі: якої погоди очікувати наприкінці тижня у 5 великих містах України

Читать на русском
Автор
924
Дощовий Львів
Дощовий Львів. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Сонце пригріє місцями до +15 °C

В останню робочу п’ятницю зими та на вихідних Україну чекає майже весняне тепло, але у деяких регіонах дощитиме. У Дніпрі та Харкові буде найпрохолодніше, а от у столиці, Львові та Одесі повітря прогріється до +12 градусів.

"Телеграф" підготував для вас прогноз по найбільшим містам України, опираючись на дані порталу "Sinoptik".

Київ

Погода у Києві 23-25 лютого
Погода у Києві 23-25 лютого

У столиці України у п’ятницю, 23 лютого, очікується до + 10°C, весь день небо буде затягнуто хмарами. Уночі піде дрібний дощ, який ще до ранку закінчиться.

У суботу, 24 лютого, киян очікує тепла погода до + 11°C, без опадів. Проте небо буде похмурим, з можливими проясненнями.

Неділя, 25 лютого, видасться прохолоднішою, адже температурний максимум становитиме до + 9 °C. Проте опадів не передбачено, хмарність збережеться протягом дня.

Харків

Погода у Харкові 23-25 лютого
Погода у Харкові 23-25 лютого

У п'ятницю, 23 лютого, опадів не прогнозується, проте хмарність збережеться протягом дня. Температура коливатиметься від -1 °C зранку і до +5°C по обіді.

Субота, 24 лютого, видасться більш теплою, адже показник термометра підійметься від 0 °C до +7 °C. Вдень і ввечері небо у Харкові буде безхмарним. Опади не прогнозуються.

Недільний ранок, 25 лютого, буде морозним до — 2°C, а в день температура зросте до + 4°C. Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Харкові до кінця дня.

Дніпро

Погода у Дніпрі 23-25 лютого
Погода у Дніпрі 23-25 лютого

В останню лютневу п’яницю, 23 лютого, у місті прогнозують від 0 °C до +6°C. Небо буде усіяно хмарами, але без опадів.

У суботу, 24 лютого, у Дніпрі очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, але до вечора воно розвидніється. Температура коливатиметься від +2 °C до + 9°C.

Неділя, 25 лютого, буде вже не такою теплою, адже повітря прогріється від 0 °C до +6 °C. Мінлива хмарність без опадів збережіться протягом дня.

Одеса

Погода в Одесі 23-25 лютого
Погода в Одесі 23-25 лютого

П’ятниця, 23 лютого, порадує одеситів теплом від +6 °C до +9°C. Мінлива хмарність протримається протягом дня, але опадів не прогнозується.

У суботу, 24 лютого, ранок буде теплішим, повітря прогріється аж до + 8°C, а температурний максимум становитиме + 9°C. Опадів не передбачено, але небо буде затягнуте хмарами з можливими проясненнями.

Неділя, 25 лютого, в Одесі буде вже не такою теплою, температурний максимум становитиме +7°C. Опадів не передбачено, прогнозують мінливу хмарність на весь день.

Львів

Погода у Львові 23-25 лютого
Погода у Львові 23-25 лютого

У п’ятницю, 23 лютого, у місті протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ, який розпочнеться вранці, після полудня може посилитися, але через деякий час повинен скінчитися. Температура коливатиметься від + 7°C до +10 °C.

У суботу, 24 лютого, львів'ян очікує похмурий день з можливими опадами у вигляді дощу ввечері, який у ночі перейде у зливу. Повітря прогріється до +14 °C.

Неділя, 25 лютого, у Львові супроводжуватиметься похмурою погодою та невеликим дощем зранку. Повітря прогріється до +14°C.

Раніше "Телеграф" писав, чи чекати ще на сніг в Україні до кінця зими.