Таропрогноз на 23 лютого 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в п’ятницю

Читать на русском
Автор
12717
Прогноз Таро, на що всім чекати 23 лютого
Прогноз Таро, на що всім чекати 23 лютого. Фото telegraf.com.ua

День обіцяє бути важким

П’ятниця, 23 лютого 2024 року, може стати досить непростим днем, коли на багатьох чекають робочі завдання, конфлікти та випробування.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на двадцять третій день лютого. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — Трійка пентаклів, перевернутий Король пентаклів, П’ятірка жезлів

Трійка пентаклів

Ця карта називається ще Владикою матеріальних праць — у Вас може добре йти робота та професійне зростання, може прийти визнання або статися підвищення. Може випасти можливість відійти від рутинних пережитків минулого і вийти на новий рівень.

Перевернутий Король пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не переробляйте найближчим часом, присвятіть час відпочинку та хобі.

П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту і обернете ситуацію на краще.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в березні за картами Таро.