Буде +10 °C, але...: синоптики попереджають киян про негоду

Читать на русском
Автор
1619
Люди
Люди. Фото Факти ІСTV

Про парасольки можна ненадовго забути

Хмарність ніяк не хоче покидати столицю України, однак опади вже майже завершились. Синоптики кажуть, що протягом трьох днів температура повітря коливатиметься в межах +2…10 градусів, а вітри сягатимуть сили 12 м/с.

Лише у суботу вдень сонце з'явиться на небі й прогріє місто. Про це повідомляється на сайті Meteofor.

У четвер, 22 лютого, прогнозується суцільно похмура погода та місяцями йтимуть опади. Дрібні дощі зі снігом варто очікувати лише вранці. Вдень вітер прогріється до 9 градусів тепла, а вночі було трохи холодніше — +2 °C. Протягом другої частини доби дутиме свіжий вітер — 8 м/с.

Останній день робочого тижня, 23 лютого, передбачається сильно хмарним, але сухим. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать 7 градусів, а вночі опустяться до +3 °C. Протягом дня дутимуть свіжі-сильні вітри8-12 м/с.

У суботу, 24 лютого, погода також не потішить містян ясною погодою, хоча вдень сонце іноді намагатиметься визирати з-за хмар. Опадів не очікується. Позначки термометрів зафіксуються близько 10 градусів тепла. Вночі прогнозується +5 °C. Протягом дня сила вітру не знижуватиметься менше свіжих 8 м/с і не сягатиме більше сильних 12 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, за допомогою чого та як захистити обличчя від холодного повітря.