День жіночого щастя 21 лютого: барвисті листівки та привітання для коханих та близьких

Читати російською
Автор

Підніміть настрій яскравою картинкою з побажаннями

У середу, 21 лютого, у світі відзначається День жіночого щастя. Це відносно молоде та нове неофіційне свято, яке відзначається аж тричі на рік — 18 жовтня, 21 лютого та 11 червня. Воно покликане звернути увагу на жіночу депресію та підтримку жінок у зв’язку із цією проблемою.

Відомо, що свято вигадала мешканка США Карін Рокінд у 2017 році, пише vikna.tv. Жінка хотіла привернути увагу до проблеми жіночої депресії та піклування про жінок із цією проблемою. Дівчина сама пережила та пройшла через затяжну депресію, тому хотіла ділитися з іншими дівчатами своїми пропозиціями, як досягти душевного балансу та зарядитись позитивними емоціями.

Спочатку ідею Дня жіночого щастя підтримали в Америці, а потім свято відгукнулося жінкам у всьому світі. Відзначають це неофіційне свято і в Україні.

Сьогодні, 21 лютого, приділіть увагу коханим та близьким жінкам, проявіть турботу та підтримайте їх. А для підняття настрою, відправте в месенджерах чи соцмережах милу листівку. "Телеграф" підготував добірку яскравих картинок та листівок з теплими словами побажань, щоб ви могли відправити своїм знайомим, рідним та коханим жінкам.

Колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.