Іменини у Сергія 20 лютого: яскраві листівки, картинки та слова побажань для близьких та друзів

Читати російською
Автор

Нагадайте близьким про своє кохання і виявіть увагу

Цього дня, 20 лютого, свої іменини відзначають чоловіки, яких звати Сергій. День ангела — чудова нагода проявити турботу і увагу та привітати знайомих та близьких зі святом.

Відомо, що ім’я Сергій має римське походження. Це родове ім’я, яке відносять до патриціанського роду Сергіїв. Це ім’я у перекладі означає "високий" або "знатний".

У Сергіїв непростий характер, вони схильні часто ображатись на людей і можуть не розмовляти з кривдником тривалий час. При цьому вони не мстиві і не злопам’ятні, а іноді досить щирих вибачень, щоб звести нанівець образу. Чоловіки на ім’я Сергій мають гарне почуття гумору, вони начитані та ерудовані, цікавляться новинами та політикою.

У відносинах Сергій дуже вірний та швидко прив’язується до своєї другої половинки. Він уміє дбати про сім’ю і не боїться брати на себе відповідальність. Найчастіше Сергії люблять дітей та створюють багатодітні сім’ї. Вони вірні та віддані, найчастіше однолюби.

День ангела — чудова нагода проявити увагу та турботу про рідних та друзів, які носять ім’я Сергій. "Телеграф" підготував добірку милих листівок та яскравих картинок з побажаннями, щоб ви могли красиво привітати родичів, друзів, колег, коханих чоловіків із Днем ангела у соцмережах чи месенджерах.

Колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.