Київ, Харків, Дніпро, Одеса та Львів. Де буде найтепліше? Прогноз погоди з 20 по 23 лютого

Читать на русском
Автор
1670
В Україні буде відносно тепло, але дощитиме
В Україні буде відносно тепло, але дощитиме. Фото РБК-Украина

Найтепліше найближчими днями буде у Львові

Упродовж робочого тижня, з 20 по 23 лютого, погода у п'яти найбільших містах України буде мінливою. Харків та Дніпро зустрінуть прохолоду, а в Києві, Львові та Одесі буде тепліше.

"Телеграф" зробив підбірку посилаючись на дані "Sinoptik". Згідно з даними, опадів не буде лише в Одесі, що стосується інших міст, розбираємось далі:

Київ

У вівторок, 20 лютого, хмарна погода в столиці буде триматися до самого вечора. У першій половині дня очікується дрібний сніг, який після обіду може посилитися. Ввечері на зміну йому прийде дрібний дощ зі снігом. Температура повітря коливатиметься від -2° до +2°. Тепліти почне з 11:00.

У середу, 21 лютого, потепління продовжиться. Температура повітря становитиме від +3 до +7°, а ввечері знизиться до +5°. Протягом дня небо столиці буде вкрите хмарами. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом, а вранці та вдень – дрібний дощ. Опади припиняться лише ввечері.

Вже в четвер, 22 лютого, в столиці з'явиться сонечко, проте буде рідко через хмари. Зранку буде дощ, який закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Температура становитися від +3° до +9° і знизиться до +6° лише ввечері.

В останній робочий день тижня, 23 лютого, кияни зустрінуть ранок з ясним небом. Потім з'являться хмари, які протримаються до пізнього вечора. За прогнозами синоптиків, опадів не буде. Температура повітря в Києві коливатиметься від +3° до +11°.

Харків

Харків зустріне вівторок, 20 лютого, з хмарами у небі. Зранку очікується температура -3°, вдень 0° і ввечері знову -3°.

Середа, 21 лютого, почнеться з дрібного снігу, який ближче до вечора посилиться. Синоптики прогнозують температуру зранку -2°, вдень +2°, а ввечері +1°. Швидкість вітру з півдня складатиме від 3,6 до 5,4 м/с.

Вже у четвер, 22 лютого, морози у Харкові припиняться. Зранку температура повітря буде 0°, вдень +3°, ввечері +2°. Протягом усього дня очікується дрібний дощ.

На кінець робочого тижня, у п'ятницю, 23 лютого, у місті прогнозують дрібний дощ, який розпочнеться вранці, після полудня може посилитися, але через деякий час повинен скінчитися. Температура зранку буде +2°, вдень +6°, ввечері +4°.

Дніпро

У вівторок у Дніпрі, 20 лютого, небо міста вкриється хмарами. Ймовірність опадів низька. Температура становитиме від -3° до -1°, а +1° тільки вдень.

За прогнозами синоптиків, у середу, 21 лютого, похмура погода продовжиться, а ввечері йтиме дрібний дощ зі снігом. Зранку температура очікується -2°, вдень +3°, а ввечері +2°.

Вранці у четвер, 22 лютого, можливо, пройде дрібний дощ, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Очікується висока вологість – від 71 до 97%, вітер з півдня зі швидкістю 4,3-6,3 м/с.

На кінець робочого тижня, 23 лютого, хмарність у Дніпрі не зникне. Вранці очікується дрібний дощ, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Найтепліше буде вдень, температура повітря становитиме +7°, зранку +2°, ввечері +5°.

Одеса

Одеса є першим містом серед вищевказаних, де температура повітря більш тепла. Так, теплішати почне вже з вівторка, 20 лютого. У місті очікується хмарна погода без опадів, а температура буде +1°, вдень +4° і ввечері знизиться до +2°.

Середа, 21 лютого, трохи відрізнятиметься від попереднього дня. Протягом дня очікується похмура погода, яка ввечері проясниться. Також стане тепліше – зранку очікується +3°, вдень +8°, а ввечері +5°.

У четвер, 22 лютого, хмари вкриють небо вже з ранку, і похмура погода триматиметься в Одесі до кінця дня. Швидкість південного вітру становитиме від 3,4 до 5,2 м/с. Ймовірність опадів низька, але вологість буде від 79 до 99%. Зранку температура очікується +4°, вдень +10°, ввечері +7°.

І в останній день робочого тижня, 23 лютого, Одесу зустріне сонечко. Небо буде ясним з самого ранку, а затягнеться хмарами лише ввечері. Температура становитиме від +7° до +9°. Найбільший показник буде вдень. Підвищена вологість складатиме від 83 до 94%, а швидкість вітру з півдня 5,6-7,6 м/с.

Львів

Львів має найбільші показники тепла серед п'яти названих міст. Так, у вівторок, 20 лютого, мешканці міста зустрінуть ранок з показниками +4°, до +8° вдень і +5° ввечері. Уночі очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися. У цей день спостерігатиметься підвищена вологість, показники сягатимуть від 74 до 94%. Швидкість вітру з заходу коливатиметься від 3,3 до 5,1 м/с.

Ранок і день у середу, 21 лютого, пройдуть у Львові без опадів. Небо буде вкрите хмарами, а ввечері можливий дрібний дощ. За попередніми даними, температура стабільно плюсова — зранку +3°, вдень +8°, ввечері +5°.

Наступний день, четвер, 22 лютого, буде тепліше. Зранку температура повітря становитиме +4°, вдень очікується +9°, а ввечері +7°. Хоч погода буде похмурою, проте опадів не очікує.

П'ятниця, 23 лютого, буде найтеплішим днем у Львові за всі п'ять робочих днів. Сонце з'являтиметься рідко через хмари, але температура зранку буде +7°, вдень +11° і ввечері знову +7°. Опадів не буде.

Раніше "Телеграф" розповів, який одяг краще обирати на вологу погоду.