Зробіть собі хороший настрій: ідеї ніжного весняного манікюру, які зроблять ваші руки неймовірно красивими (фото)

Читати російською
Автор

Квіткові принти ніколи не втратять свою актуальність навесні

Весна — час, коли все розцвітає й зеленіє. Тому варто в цей період робити відповідний манікюр, аби створити теплий весняний настрій. Раніше ми ділилися варіантами зеленого манікюру, а тепер розповідаємо, як зробити ваші ручки ніжними та неймовірно красивими.

Манікюр з квітковим принтом вже багато років підряд навесні особливо актуальний. Всі модниці обирають саме такий манікюр в цю теплу пору року.

Який манікюр зробити весною 2024

Гарним рішенням буде зробити яскравий манікюр рожевого кольору, а на деяких нігтях маленький квітковий принт на прозорому фоні. Цей манікюр додасть особливого весняного вайбу.

Фото: Рinterest /Pinterest

Чудовим варіантом також буде бежевий манікюр з матовим топом. На такому тлі матимуть гарний вигляд білі квіти. Наприклад, можна намалювати ромашки.

Фото: Рinterest /Pinterest

Якщо ви любителька мінімалізму, то ідеальним варіантом манікюру для вас буде молочний з маленькими квітками ніжного кольору на деяких нігтях.

Фото: Рinterest

Неймовірно милий манікюр — це ніжно-фіолетовий з немаленькими квітками білого кольору. Так всі погляди точно будуть прикуті до ваших рук.

Фото: Рinterest /Pinterest

Якщо ви полюбляєте яскравий манікюр, то обов'язково оберіть жовтий колір. Квітковий принт на деяких нігтях зробить його цікавішим.

Фото: Рinterest /Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, як урізноманітнити френч. Ми поділилися, як розбавити класичний манікюр яскравими акцентами.