Зробіть собі хороший настрій: ідеї ніжного весняного манікюру, які зроблять ваші руки неймовірно красивими (фото)

Читать на русском
Автор
28102
Який манікюр зробити весною 2024
Який манікюр зробити весною 2024. Фото Pinterest

Квіткові принти ніколи не втратять свою актуальність навесні

Весна — час, коли все розцвітає й зеленіє. Тому варто в цей період робити відповідний манікюр, аби створити теплий весняний настрій. Раніше ми ділилися варіантами зеленого манікюру, а тепер розповідаємо, як зробити ваші ручки ніжними та неймовірно красивими.

Манікюр з квітковим принтом вже багато років підряд навесні особливо актуальний. Всі модниці обирають саме такий манікюр в цю теплу пору року.

Який манікюр зробити весною 2024

Гарним рішенням буде зробити яскравий манікюр рожевого кольору, а на деяких нігтях маленький квітковий принт на прозорому фоні. Цей манікюр додасть особливого весняного вайбу.

Манікюр весна
Фото: Рinterest

Чудовим варіантом також буде бежевий манікюр з матовим топом. На такому тлі матимуть гарний вигляд білі квіти. Наприклад, можна намалювати ромашки.

Квітковий манікюр
Фото: Рinterest

Якщо ви любителька мінімалізму, то ідеальним варіантом манікюру для вас буде молочний з маленькими квітками ніжного кольору на деяких нігтях.

який манікюр зробити весною 2024
Фото: Рinterest

Неймовірно милий манікюр — це ніжно-фіолетовий з немаленькими квітками білого кольору. Так всі погляди точно будуть прикуті до ваших рук.

Фіолетовий манікюр з квітками
Фото: Рinterest

Якщо ви полюбляєте яскравий манікюр, то обов'язково оберіть жовтий колір. Квітковий принт на деяких нігтях зробить його цікавішим.

Жовтий весняний манікюр
Фото: Рinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, як урізноманітнити френч. Ми поділилися, як розбавити класичний манікюр яскравими акцентами.