Іменини у Миколи 16 лютого: барвисті листівки та картинки, щоб привітати з Днем ангела

Читати російською
Автор

Проявіть увагу до Миколаїв у їхній День ангела

Свій День ангела чоловіки на ім’я Микола відзначають кілька разів на рік, одне з яких зазвичай знаменує початок новорічних свят. Проте, є іменини Микол ще й у лютому, а саме — 16 лютого. Це хороша нагода привітати близьких із цим ім’ям і виявити свою увагу.

Мало хто знає, що Микола — це похідне ім’я від давньогрецького імені Ніколаос. Воно перекладається як "переможець народів". Це ім’я поширене серед слов’янських народів і має різні форми.

Чоловіки, які носять ім’я Микола, характеризуються сильною витримкою та самовладанням. Їх складно вивести із себе, спровокувати на конфлікти чи викликати в них зайві емоції. Найчастіше це скромні та замкнуті люди, які звикли тримати все у собі.

Такі чоловіки зазвичай скупі на емоції, проте у стосунках вони вміють проявляти своє кохання не словами, а вчинками. Вони вміють домагатися жінок, вражаючи своєю цілеспрямованістю та сильним характером.

У День ангела проявіть увагу до знайомих, родичів, колег, друзів або партнерів з ім’ям Микола, привітавши зі святом. "Телеграф" підготував яскраві листівки та картинки, щоб ви могли відправити любому Колі у месенджерах чи соцмережах.

Колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.