Іменини у Миколи 16 лютого: барвисті листівки та картинки, щоб привітати з Днем ангела

Читать на русском
Автор
567
Нагадайте Миколам про їхнє свято
Нагадайте Миколам про їхнє свято. Фото Колаж "Телеграф"

Проявіть увагу до Миколаїв у їхній День ангела

Свій День ангела чоловіки на ім’я Микола відзначають кілька разів на рік, одне з яких зазвичай знаменує початок новорічних свят. Проте, є іменини Микол ще й у лютому, а саме — 16 лютого. Це хороша нагода привітати близьких із цим ім’ям і виявити свою увагу.

Мало хто знає, що Микола — це похідне ім’я від давньогрецького імені Ніколаос. Воно перекладається як "переможець народів". Це ім’я поширене серед слов’янських народів і має різні форми.

Чоловіки, які носять ім’я Микола, характеризуються сильною витримкою та самовладанням. Їх складно вивести із себе, спровокувати на конфлікти чи викликати в них зайві емоції. Найчастіше це скромні та замкнуті люди, які звикли тримати все у собі.

Такі чоловіки зазвичай скупі на емоції, проте у стосунках вони вміють проявляти своє кохання не словами, а вчинками. Вони вміють домагатися жінок, вражаючи своєю цілеспрямованістю та сильним характером.

У День ангела проявіть увагу до знайомих, родичів, колег, друзів або партнерів з ім’ям Микола, привітавши зі святом. "Телеграф" підготував яскраві листівки та картинки, щоб ви могли відправити любому Колі у месенджерах чи соцмережах.

День ангела Миколи, листівки, привітання
День ангела Миколи, листівки, картинки
День ангела Миколи, іменини, листівки, картинки
День ангела Миколи, картинки, привітання
День ангела Миколи, листівки, картинки, привітання
День ангела Миколи, іменини, листівки, картинки, привітання

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.