Гороскоп Таро на тиждень: Раків чекають звершення, а Терезів — кінець чорної смуги

Читать на русском
Автор
1812
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 19 по 25 лютого 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 19 по 25 лютого 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

У другій половині лютого 2024 року на деяких можуть чекати неприємності, підстави та кризи, тоді як інші навпаки будуть дуже продуктивні та життєрадісні.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 19 по 25 лютого 2024 року включно.

Овен — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не бійтеся попрацювати найближчим часом, оскільки Ваша праця, швидше за все, окупиться, і вдасться реалізувати все задумане.

Телець — перевернута Королева пентаклів

Тиждень у Вас може бути неприємним. Можуть розпочатися проблеми чи сварки, зірватися плани, зникнути бажання розвиватися чи щось робити. Карти Таро радять Вам прислухатися до серця та бути більш відкритими.

Близнюки — перевернута Зірка

Ваші надії та мрії можуть піти прахом, може статися криза самооцінки та нагрянути депресивний настрій. Заздалегідь приготуйте собі щось для підняття духу, виберіть хороший серіал, запишіться на йогу або купіть смачненького.

Рак — Королева жезлів

Це позитивна карта, яка обіцяє, що у Вас будуть сили та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалий тиждень видасться на професійному фронті.

Лев — Вежа

Для Вас настав переломний момент, і найближчим часом Ваше життя може змінитись. Зміни можуть бути нелегкими, але чим менш охоче Ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.

Діва — перевернута Шістка мечів

У найближчий тиждень Вам не залишиться нічого іншого, як поглянути на існуючу проблему під іншим кутом і нарешті взятися за її вирішення, оскільки можливості втекти від неї вже не буде. Цікаво, що згідно з іншим тлумаченням ця карта також може пророкувати освідчення в коханні.

Терези — перевернута Дев’ятка мечів

Незабаром у житті настане більш сприятливий період, надія і віра допоможуть Вам оговтатися від випробувань, а поки запасіться терпінням.

Скорпіон — перевернутий Блазень

Ця карта говорить про людину, яка схопилася за все відразу, не може закінчити нічого розпочатого і марно витрачає сили. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Стрілець — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, станеться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Козоріг — перевернутий Туз мечів

Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям

Водолій — перевернуте Правосуддя

У цьому положенні карта попереджає, що удача поки гратиме проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат Вам не сподобається.

Риби — Лицар кубків

Цей лицар обіцяє Вам романтичний настрій на найближчий тиждень — присвятіть час собі та близьким, порадуйте себе якоюсь маленькою приємністю. Незабаром стосунки з кимось у Вас можуть вийти на наступний рівень. Однак не дозволяйте собі занадто витати у хмарах.