Сонця точно не чекайте: якою буде погода в Києві в День святого Валентина

Читать на русском
Автор
Людина йде вулицею
Людина йде вулицею. Фото Главком

Парасольки точно знадобляться під час прогулянки

У столиці України на небі постійно плавають хмари та іноді зривається дощ. Синоптики обіцяють, що до середини тижня така ситуація не зміниться, але додасться мокрий сніг.

Максимально мокрим днем прогнозується середа, 14 лютого. Про це повідомляється на сайті Meteofor.

Початок цього тижня, 12 лютого, принесе у місто хмарність та дрібні дощі у другій половині доби. Вдень вітер прогріється до 9 градусів тепла, а вночі було холодніше — +2 °C. Протягом дня дутиме слабкий вітер, сила якого не перевищуватиме 4 м/с.

Вівторок, 13 лютого, передбачається переважно сухим, але суцільно похмурим. Дрібні опади мають початись вночі, але на ранок їх вже не прогнозується. Температура вдень стабільно триматиметься біля позначки +8 °C. Вночі очікується 7 градусів тепла. Найбільші пориви вітру відбудуться ввечері — помірні 6 м/с.

На свято, 14 лютого, очікується хмарна погода та найбільша концентрація дощів зі снігом з-поміж трьох днів. Опади мають розпочатись вранці й протриматись до пізнього вечора. Вдень показники термометрів сягатимуть 3 теплих градусів, а вночі — покажуть +5 °C. У цей день максимальні пориви вітру очікуються вранці та вдень — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, чи очікувати українцям на морози у лютому.