Щасливі дні вже чекають на вас: яким знакам східного гороскопа Зелений Дракон принесе успіх

Читать на русском
Автор
46674
Ці знаки східного гороскопа будуть щасливими Новина оновлена 12 лютого 2024, 12:05
Ці знаки східного гороскопа будуть щасливими. Фото freepik.com

На представників цих знаків китайського гороскопа чекає успіх і на роботі, і у коханні

Рік Зеленого Дерев’яного Дракона розпочався 10 лютого. Експерти по гороскопах обіцяють, що він стане роком позитивних змін та удачі. Ці знаки китайського гороскопа будуть просто обдаровані щастям.

Представників цих знаків східного гороскопа доля по-справжньому любить. Вони можуть очікувати на кардинальні зміни на краще. Про це пише Calgary Herald.

Кому пощастить на китайський Новий рік

Пацюк

Пацюки гарно ладнають з Драконами, а отже, 2024 рік буде для них щасливим. Особливого успіху можна очікувати на роботі і в фінансах. В особистому житті все також буде добре, однак треба багато спілкуватися з коханою людиною. Будьте уважні один до одного і слухайте — так ви зможете уникнути сварок та суперечок. Щасливий колір для пацюків у 2024 — чорний.

Кінь

Уродженці року Коня можуть бути впевнені у своїй удачі. На них чекає багато змін та успіхів у кар’єрі. Також є шанс розвивати спокійні стосунки у родині. Рік Дракона стане часом для позитиву та процвітання. Щасливі кольори уродженців року Коня — зелений і жовтий.

Мавпа

Уродженці цього знаку можуть очікувати на гарні обставини у роботі. Є шанс довести своїм начальникам те, що ви — цінний робітник. Відразу після цього рік стане вдалим у професійній діяльності. У стосунках з коханою людиною можете чекати на стабільність та спокій. Мавпам треба добре попрацювати над собою в цьому році і можливо навіть навитися чомусь новому. Символ щастя для Мавп — квіти хризантеми.

Раніше "Телеграф" розповідав, як залучити удачу і щастя в рік Дракона. Ми поділилися цікавою практикою з використанням апельсинів.