Китайський новий рік: які знаки східного гороскопа стануть щасливими

Читать на русском
Автор
3761
Зелений Дракон підготував для них щастя Новина оновлена 10 лютого 2024, 11:42
Зелений Дракон підготував для них щастя. Фото freepik.com

Представники цих знаків китайського гороскопа можуть очікувати на сприятливий період

За китайським календарем новий рік настане сьогодні, 10 лютого. Астрологи розсекретили, кому він принесе щастя вже найближчим часом. Раніше ми розповідали, як у китайський Новий рік привернути удачу і щастя. Тепер поговоримо, хто стане щасливим вже незабаром.

За китайським гороскопом настав рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Є ті, кому в цей час по-особливому пощастить. Про це пише Апостроф.

Які знаки Зодіаку стануть щасливими у китайський Новий рік

Свиня

У 2024 році вони будуть в центрі уваги. Також є шанс стати найщасливішими. Цей символ неймовірно старанний та чесний, за це наступний рік винагородить його великою кількістю можливостей. Також на них чекає багато гарних та приємних подій. Тому варто наполегливо працювати. Так ви зможете отримати те, чого довго прагнули.

Мавпа

Серед найщасливіших знаків саме Мавпи. Дракон не зможе негативно на них вплинути. На представників цього знаку чекає натхнення та успіхи у кар’єрі. Приготуйтеся до позитивних змін, які подарує вам цей рік. Аби подолати всі труднощі, скористайтеся своєю спритністю.

Щур

Представники цього знаку — дуже кмітливі й винахідливі. В них є шанс стати одним із найщасливіших у 2024 році. Цей період стане часом розвитку як в особистій, так і у фінансовій сферах. Довіряйте своїй інтуїції і робіть так, як підказує серце. Також варто бути наполегливими, щоб використати свій потенціал.

Раніше "Телеграф" розповідав, що несе у собі Зелений Дракон у коханні та фінансах. Ми поділилися, що краще не робити в цей період.