Гороскоп на 11 лютого: Тельцям — уникати пасивності, а Ракам — триматися якомога далі від заздрісників

Читать на русском
Автор
23788
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 11 лютого 2024
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 11 лютого 2024. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку зайнятися незакінченими справами

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 11 лютого, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на неділю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Цей день ідеально підходить для флірту, знайомств та романтики. Також це чудовий час для наукових досліджень, навчання та вивчення мов. Важливо, щоб кохання та робота не перепліталися та не заважали один одному.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Ця неділя підходить для початку ремонту старих речей. Помилка, яку варто уникати — пасивність і лінощі. Необхідно братися за важливі справи та підходити до їх вирішення з максимальною відповідальністю.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Нічні світила закликають людей піклуватися один про одного. Допомагайте своїм близьким та друзям. Співчутливе ставлення сьогодні приведе до успіхів. Не залишайте без уваги найнагальніші проблеми.

Рак (22 червня — 22 липня)

Не реагуйте надто гостро на негативні вчинки ваших супротивників. Хто не схильний до вас можна розділити на дві категорії: тих, хто просто необачний, і тих, хто відчуває заздрість. Першим варто надати можливість виправитися, тоді як від заздрісників краще триматися якомога далі. Раків зіб’є з ніг вітер змін.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цей день чудово підходить для романтики. Нічні світила допоможуть вам у пошуку другої половинки і додадуть вам більше чарівності в очах протилежної статі. На роботі астральні помічники також сприяють успіху у важливих справах та збільшенню авторитету.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Вплив нічних світил сприятливий, тому удача буде супроводжувати вас у будь-яких починаннях. Важливо не витрачати енергію і час даремно, а сконцентруватися на заняттях, які принесуть максимальну користь.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Варто сьогодні зайнятися тими справами, що залишилися незавершеними. Увечері краще не перевантажувати себе обов’язками та добре відпочити. Можна обмежити спілкування до мінімуму, щоб уникнути зайвих подразнень та не дати себе відволікти порожніми розмовами.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

У такі дні легко підлаштовуватись під будь-які зміни. Можна міняти сферу роботи, вирушити в подорож, взяти відпустку чи оновити гардероб. У стосунках знадобиться трохи мрійливості, але не варто плутати бажане з реальністю.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Нічні світила стоять у дуже сприятливому для вас положені, тож сьогодні можна приділити увагу своєму зовнішньому вигляду: сходити за новим одягом, відвідати стиліста чи перукаря. У такі дні ваша цілеспрямованість стає вашим найкращим другом.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

У першій половині дня вас може схвилювати нова посада або зміни на поточному місці роботи. Якщо у вас виникають свіжі ідеї або нові професійні цілі, не варто соромитись їх здійснювати та ділитися з керівництвом. У Козерогів почнеться біла смуга.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Якщо у вас виникає бажання відійти від метушні, ця неділя — ідеальний день для усамітнення, домашніх справ і духовних практик. Спробуйте прислухатися до своєї інтуїції та звернути увагу на дрібниці. Водоліям краще усамітнитися у 2024 році.

Риби (20 лютого — 20 березня)

У цей день багато хто може відчути смуток та тугу, але втіху можна знайти у різних заняттях. Одним із найкращих способів підняти настрій буде заняття творчістю чи роботою, що обов’язково пробудить ваш креатив.