Неприємний запах з раковини зникне: скористайтеся копійчаним засобом

Читати російською
Автор

Скористайтеся цим лайфхаком

Неприємний запах із раковини на кухні може застати зненацька будь-яку господиню. Проблема може бути пов’язана із засміченням труб і потребує вирішення.

Безперечно, можна скористатися дорогим хімічним засобом або викликати сантехніка. Але також можна спробувати позбутися запаху самостійно, використовуючи продукт, що є у кожному домі, інформують "Белновости".

Як прибрати запах з кухонної раковини

Щоб розв'язати проблему із засміченнями, достатньо взяти половину склянки свіжого соку лимона, вилити його в злив і залишити на 20 хвилин. Після цього промити злив гарячою водою, щоб забрати залишки засобу.

Якщо засмічення немає, можна використати аналогічну кількість лимонного соку, розведеного у чотирьох літрах теплої води. Отриману суміш просто вилийте у раковину.

Якщо немає можливості використовувати свіжий сік, ви можете вдатися до альтернативного методу з використанням лимонної кислоти. Для цього розчиніть дві чайні ложки лимонної кислоти в половині склянки гарячої води та вилийте розчин у злив. Залишіть на 15-20 хвилин і промийте злив гарячою водою, щоб забрати залишки кислоти.

Раніше ми писали, як відполірувати мушлі до блиску. Експерти кажуть, що допоможе лише один продукт.