Ідеальні булочки до сніданку: знадобиться кілька хвилин і всього три інгредієнти

Читати російською
Автор

Булочки виходять м’якенькі та пишні

Ми розповідали, як спекти ніжні кекси на кефірі. Тепер розповідаємо, як дуже швидко і всього з трьох продуктів приготувати м’якенькі булочки, які ідеально підійдуть до сніданку.

Як спекти такі швидкі та апетитні булочки на вершках, розповіли на порталі Pixelinform. При бажанні можна додати ще яйце, однак навіть у варіанті з трьох інгредієнтів випічка виходить неймовірно м’якою.

Інгредієнти:

  • 170 г борошна
  • 2/3 склянки вершків (не менше 33% жирності)
  • 1,5 чайної ложки розпушувача

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо борошно з розпушувачем і дрібкою солі. Просіюємо цю масу.
  2. Вливаємо вершки і вимішуємо тісто до однорідної консистенції. Можна дати йому трохи полежати, якщо час дозволяє, але навіть якщо ні, буде смачно.
  3. Формуємо з тіста невеликі шайби товщиною близько 1,5-2 см. Змащуємо булочки вершками, молоком, збитим жовтком або водою.
  4. Викладаємо булочки на деко, застелене пергаментом. Випікаємо в попередньо розігрітій до 230 градусів духовці протягом 10-12 хвилин.

Булочки можна їсти одразу, як тільки вони трохи охолонуть до комфортної температури. Також ми ділились рецептом смачних млинців.