День народження першої леді України: найкращі образи Олени Зеленської за 2023 рік (фото)

Читать на русском
Автор
1154
Олена Зеленська - в рейтингу найвпливовіших жінок світу
Олена Зеленська - в рейтингу найвпливовіших жінок світу. Фото instagram.com/olenazelenska_official

Олена Зеленська завжди має розкішний вигляд

Олена Зеленська сьогодні, 6 лютого, святкує своє 46-річчя. Дружина Президента України завжди вражає стильними вбраннями на важливих заходах. Перша леді завдяки образам, складеним українськими брендами, доносить світові важливі меседжі.

Олена Зеленська — не прихильник яскравих кольорів. Тому її вбрання завжди у ніжних та класичних тонах. Такий вибір підкреслює її жіночність, елегантність та вишуканість.

Олена Зеленська підтримує українські бренди, з’являючись на публіці майже завжди у вбраннях наших виробників. Своїми брошками та аксесуарами перша леді підкреслює прихильність до українських брендів.

Олена Зеленська має завжди перфектний зовнішній вигляд, гарно поєднуючи вбрання з зачіскою, аксесуарами та взуттям. Наприклад, для Всесвітнього економічного форуму у швейцарському Давосі вона обрала класичний коричневий костюм і брошку у вигляді карти України, доповнивши образ класичною укладкою.

Олена Зеленська у Давосі
Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для зустрічі з дітьми з прийомних сімей Олена Зеленьска обрала класичну білу сорочку та джинси. Доповнила образ Перша леді коричневим ременем та класичною укладкою.

Олена Зеленська
Фото: president.gov.ua

Для візиту у Королівство Швеція разом із Володимиром Зеленським, Олена обрала синій класичний костюм і брошку у формі Герба України. Блуза ніжно-рожевого кольору зробила лук стильним і красивим.

Олена Зеленська у Швеції
Фото: president.gov.ua

Для Саміту перших леді та джентльменів, дружина Президента України обрала білий костюм, що складався з жакета і спідниці довжини міді. Не обійшлося без брошки. Цього разу — знову у формі карти України.

Олена Зеленська на Саміті перших леді і джентльменів
Фото: president.gov.ua

Для інтерв'ю CBS перша леді обрала стильну вишиту сорочку у ніжних тонах. Широкі рукави зробили образ вишуканим, а вишивка — патріотичним.

Олена Зеленська на інтерв'ю CBS
Фото: president.gov.ua

Для концерту в межах Саміту НАТО Олена Зеленська вирішила зупинити свій вибір на вишитій сорочці. Однак цього разу вона обрала більш акцентну вишивку. Вона з'явилася у брюках Katimo та вишиванці від Gunia Project.

Олена Зеленська та Володимир Зеленський
Олена Зеленська та Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Для візиту до Латвії перша леді обрала чорне вбрання. Класичний костюм від Gasanova Олена Зеленська прикрасила красивою прикрасою.

Олена Зеленська
Фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що Олена Зеленська увійшла до рейтингу найвпливовіших жінок світу. Естонія Кая Каллас, яка й додала в топ Першу леді України, зазначила, що в Олені її захоплює чесність.