День бармена 2024: яскраві листівки, картинки та вірші, щоб привітати близьких

Читати російською
Автор

Проявіть увагу та привітайте близьких із Днем бармена

У вівторок, 6 лютого, відзначають Міжнародний День бармена. Це професійне свято з’явилося у 2008 році і вигадали його, як не дивно, в Україні, а потім підхопили й інші країни.

Треба сказати, що дату – 6 лютого – обрали не випадково. Річ у тім, що це день пам’яті католицького святого Аманда. Здавна французького святого Аманда вважали своїм покровителем усі винороби, пивовари та шинкарі.

Професія бармена, хоч і несе в собі атмосферу свята, веселощів та хороших алкогольних напоїв, дуже непроста. Професійний бармен окрім уміння працювати з людьми та творчого потенціалу, повинен мати великий обсяг знань про алкоголь та інші напої.

Професійне свято — чудова нагода виявити теплі почуття, проявити увагу та привітати знайомих, родичів чи друзів з Днем бармена.

"Телеграф" підготував добірку листівок, яскравих картинок та поздоровлень у віршах, щоб ви могли відправити близьким у месенджерах та соцмережах.

Колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав, що цього дня за старим стилем свій День ангела відзначають Оксани. Привітайте близьких та коханих Оксан з іменинами яскравими листівками та картинками.