День бармена 2024: яскраві листівки, картинки та вірші, щоб привітати близьких

Читать на русском
Автор
1161
Привітайте знайомих барменів зі їх святом
Привітайте знайомих барменів зі їх святом. Фото Колаж "Телеграф"

Проявіть увагу та привітайте близьких із Днем бармена

У вівторок, 6 лютого, відзначають Міжнародний День бармена. Це професійне свято з’явилося у 2008 році і вигадали його, як не дивно, в Україні, а потім підхопили й інші країни.

Треба сказати, що дату – 6 лютого – обрали не випадково. Річ у тім, що це день пам’яті католицького святого Аманда. Здавна французького святого Аманда вважали своїм покровителем усі винороби, пивовари та шинкарі.

Професія бармена, хоч і несе в собі атмосферу свята, веселощів та хороших алкогольних напоїв, дуже непроста. Професійний бармен окрім уміння працювати з людьми та творчого потенціалу, повинен мати великий обсяг знань про алкоголь та інші напої.

Професійне свято — чудова нагода виявити теплі почуття, проявити увагу та привітати знайомих, родичів чи друзів з Днем бармена.

"Телеграф" підготував добірку листівок, яскравих картинок та поздоровлень у віршах, щоб ви могли відправити близьким у месенджерах та соцмережах.

День бармена, листівки, привітання, картинки
День бармена, листівки, привітання
День бармена, привітання, картинки, вірші
День бармена, листівки, картинки, вірші
День бармена, листівки, привітання, картинки, вірші
День бармена, листівки, привітання, картинки

Раніше "Телеграф" розповідав, що цього дня за старим стилем свій День ангела відзначають Оксани. Привітайте близьких та коханих Оксан з іменинами яскравими листівками та картинками.