"Ми до кінця думали, що це буде чесно": Melovin звинуватив alyona alyona & Jerry Heil у нечесній перемозі в Нацвідборі

Читать на русском
Автор
1084
Меловін обурений результатами
Меловін обурений результатами. Фото instagram.com/melovin_official

Melovin заявив, що перемога alyona alyona & Jerry Heil проплачена

У шведське місто Мальме представляти Україну на "Євробаченні" у 2024 році поїдуть alyona alyona & Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria". Однак не всі радіють за молодих виконавиць. Melovin, що зайняв третє місце, також розкритикував голосування та заявив, що воно було нечесним.

В ефірі телемарафону на каналі "1+1" співак розповів, що результати голосування в Дії — це фальсифікація. Його збентежила різниця між першим та другим місцем у майже 600 тис.

"Якщо ми спочатку від блогерів чули у коментарях, що лейбл ENKO пропонував більшу частину заплатити На Євробачення, щоб поїхати, то сьогодні ми це почули у стінах "Суспільного" від робітників, які там працюють", — розповів Melovin.

На ці закиди виконавиці alyona alyona & Jerry Heil відповіли в ефірі "Сніданку з 1+1". "Знаєте, я постійно кажу одне й теж: "Дай нам Боже тих сил і тих грошей, про які всі думають, що вони в нас є". Я не уявляю, скільки треба заробляти, щоб оплатити таку кількість людей. Якщо люди думають, що вони в нас є, і ми б їх витрачали не на збори, а на такі речі, і не писали б якісну та класну пісню, яка потрапить до серця, то нехай вони в нас будуть", — відповіла співачка.

Нагадаємо, що сурдоперекладачка, що "запалила" на Нацвідборі, виявилася прихильницею УПЦ МП. Перекладачка порівняла Епіфанія з лордом Волдемортом.