Майлі Сайрус в "голій" сукні, Періс Хілтон - в обтислому наряді: найяскравіші образи на церемонії "Греммі 2024" (фото)

Читать на русском
Автор
4118
Тейлор Свіфт отримала нагороду "Греммі"
Тейлор Свіфт отримала нагороду "Греммі". Фото Getty Images

Зірки сяяли у яскравих та ексцентричних вбраннях

Увечері 4 лютого в Лос-Анджелесі відбулася 66-а церемонія "Греммі 2024". На ній нагородили найталановитіших та найпопулярніших музичних виконавців року. Серед переможців — Майлі Сайрус, Тейлор Свіфт, Біллі Айліш та Бейонсе, що в минулому році зібрала найбільше нагород. Цьогоріч зірки обрали яскраві та пікантні наряди для цієї події.

На червоній доріжці "Греммі 2024" запалилося чимало зірок. Розкішні сукні, яскраві наряди та глибокі декольте — такі образи обрали для себе знаменитості.

10 найяскравіших образів церемонії "Греммі 2024"

Гайді Клум обрала довгу сукню в підлогу з прозорим верхом та розкішним декольте. Свій образ доповнила аксесуарами. Зірка обрала срібні каблучки.

Гайді Клум на церемоній Греммі
Фото: Getty Images

Тейлор Свіфт зупинила свій вибір на довгій білій сукні від Schiaparelli з розрізом на нозі та відкритими плечима. Доповнила свій образ співачка довгими чорними рукавичками і туфлями на підборах в тон.

Тейлор Свіфт на церемонії Греммі
Фото: Getty Images

Майлі Сайрус змінювала вбрання. Для червоної доріжки вона обрала пікантну сукню від Maison Margiela, яка підкреслила гарну фігуру співачки і виділила стрункі ноги. Доповнила свій образ зірка туфлями на високих підборах.

Майлі Сайрус на церемонії Греммі
Фото: Getty Images

Періс Хілтон не перестає вражати. Для церемонії "Греммі" співачка зупинила свій вибір на біло-блакитній сукні в підлогу з бічними вирізами. Клатч в тон вбрання і срібний браслет зробили образ завершеним.

Періс Хілтон на церемонії Греммі
Фото: Getty Images

Біллі Айліш вирішила не зраджувати своєму стилю. Для червоної доріжки вона обрала оверсайз вбрання від Chrome Hearts. 22-річна зірка була вдягнена у чорний бомбер та мішкуваті штани.

Біллі Айліш на церемонії Греммі
Фото: Getty Images

Голлі Бейлі віддала перевагу розкішній напівпрозорій сукні в блискітках з глибоким декольте від Gucci. Зірка "Русалоньки", що зовсім нещодавно стала мамою, вразила ідеальною фігурою. Доповнила знаменитість свій образ трендовою підвіскою.

Голлі Бейлі на церемонії Греммі
Фото: Getty Images

Дуа Ліпа теж вирішила сяяти. Зірка обрала срібну сукню в паєтках з глибоким декольте від Courreges та вирізами та стегнах. Акцентне кольє зробило образ завершеним.

Дуа Ліпа на церемонії Греммі
Фото: Getty Images

Алессанадра Амбросіо обрала обтислу "космічну" сукню зі шлейфом, що підкреслила її форми. Зірка мала неперевершений вигляд.

Алессанадра Амбросіо на церемонії Греммі
Фото: Getty Images

Шарлота Лоуренс вирішила всіх вразити. Вона обрала прозору чорну обтислу сукню в підлогу.

Шарлота Лоуренс на церемонії Греммі
Фото: Getty Images

Моллі Таттл обрала ексцентричний образ. Вона зупинила свій вибір на рожевій мінісукні та накидці з бахромою в підлогу. Доповнила свій образ зірка блискучою пов’язкою і золотистими босоніжками.

Моллі Таттл на церемонії Греммі
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що українська режисерка зняла кліп для Дженніфер Лопес. Зірка сяяла у відвертих вбраннях у відеоролику.