Котики чи собаки? Тест по картинці з домашніми улюбленцями розповість про вашу особистість

Читать на русском
Автор

Простий психологічний тест

Ваша любов до тварин може багато про вас розповісти. А ваш вибір домашнього улюбленця характеризує вашу особистість найкраще. Кого ви любите більше – кішок чи собак? Розкрийте свій характер за допомогою простого тесту із домашніми тваринами. "Телеграф" вже розповідав про незвичайний тест із кольором волосся, а сьогодні ділиться тестом з тваринами.

Просто подивіться на картинку і визначтеся, хто вам подобається більше — котики чи собаки

Фото: freepik/Телеграф /Колаж "Телеграф"

Результати тесту

Котики

Ваша любов до котів може свідчити про ваш сильний характер і сталеву витримку. Ви віддаєте перевагу свободі та незалежності, при цьому ніколи не відмовляєтеся від чогось, якщо за це не потрібно щось віддавати у відповідь. Ви та людина, яка вміє тонко маніпулювати, при цьому залишаючись "білою та пухнастою". Ви подобаєтесь людям за свою зовнішню чарівність і уміння говорити те, що від вас хочуть почути. Ви вмієте підлаштовуватись під обставини та вирішувати проблеми конкретно і по факту. Усередині ви добра і чуттєва людина, хоча зовні хочете здаватися впевненою і жорсткою.

Собаки

Якщо вам більше подобаються собаки, значить ви м’яка та добродушна людина, яка може піддаватися на маніпуляції та провокації. Але в той же час ви вмієте вчасно збагнути, коли вас хочуть використати, і припинити цю спробу. Ви швидше командний гравець, який не боїться брати на себе відповідальність і вести свою команду вперед. Ви завжди намагаєтеся бути в компанії людей, любите спілкуватися та дуже тактильні. При цьому тривале перебування наодинці викликає у вас відчуття тривожності. Ви любите бути в центрі уваги та отримувати похвалу, тому робите все, щоб у вас цього було вдосталь.

Раніше "Телеграф" розповідав про не менш захоплюючий тест — яка у вас форма талії? Пройдіть тест по картинці і дізнайтеся всю правду про свої сильні сторони.