Пес Патрон чи Кіт Степан? Веселий тест по картинці розповість, хто ваша тотемна тварина з мемів

Читать на русском
Автор
2521
А хто ваша тотемна тварина?
А хто ваша тотемна тварина?. Фото Колаж "Телеграф"

Забавний тест для гарного настрою

Українці люблять тварин, а під час війни приділяють їм особливу увагу. Деякі тварини під час повномасштабного вторгнення в Україну стали справжніми мемами, хоч і доля у них непроста і навіть героїчна. "Телеграф" вирішив згадати головних "мемних" тварин та підготував веселий тест — хто ваша тотемна тварина з українських мемів.

Все що вам потрібно — подивіться на картинку і оберіть, яка з тварин вам найближча за духом та характеристиками

тест по картинці
Колаж "Телеграф"

Результати тесту

Кіт Степан

Кіт на ім’я Степан виглядає вгодованим і втомленим від життя. Якщо ви вибрали його, значить, швидше за все, ви спокійна і досвідчена людина, яка ні про що не турбується і зневажливо спостерігає за тим, що відбувається навколо. А ще ви не проти перехилити келишок винця і добре відіспатися.

Кіт Сирський

Це відважний та войовничий кіт, якого взяли до себе військові та дали йому ім’я, співзвучне з іменем українського генерала Сирського. Якщо ви обрали цього суворого і вимогливого кота, значить ви людина зі сталевим характером і дуже міцними нервами. Ви любите командувати людьми та не боїтеся брати на себе ініціативу.

Пес Патрон

Пес Патрон став справжнім мемом і прославився на весь світ своєю життєрадісністю та веселою вдачею, і це незважаючи на свою складну саперську місію. Якщо ви обрали цього песика, значить ви такий самий енерджайзер і завжди залишаєтеся на позитиві. А ще ви любите бути у центрі уваги та епатувати людей навколо.

Бабак Тимко

Степовий бабак на ім’я Бабак Тимко прославився не лише своїми синоптичними здібностями, а й тим, що відважно пережив окупацію. Якщо ви обрали цього милого звірка, значить ви стійка і хоробра людина, яка не боїться перешкод. А ще у вас дуже добре розвинена інтуїція. Так що може і ви вмієте віщувати весну?)

Раніше "Телеграф" розповідав, про кумедний тест, який визначить — ви сова чи жайворонок. Пройдіть тест та дізнайтесь про себе більше.