Хто має вирушити на "Євробачення 2024" від України: слухачі зробили свій вибір (фото)

Читать на русском
Автор
21583
Учасники Національного відбору на "Євробачення 2024"
Учасники Національного відбору на "Євробачення 2024". Фото instagram.com/suspilne.eurovision

Цей дует сподобався багатьом єврофанам

У суботу, 3 лютого, відбудеться фінал Національного відбору, де визначиться артист, який представить нашу країну на пісенному конкурсі "Євробачення 2024". Але насамперед ми вирішили дізнатися, за кого єврофани "тягнуть руку" найбільше.

За кілька годин до початку Національного відбору "Телеграф" ділиться результатами голосування серед шанувальників пісенного конкурсу "Євробачення". Згідно з букмекерськими даними сайту eurovisionworld.com, слухачі впевнені в перемозі в Національному відборі 2024 року дуету Alyona Alyona & Jerry Heil з їхньою конкурсною піснею Teresa & Maria (64%).

Друге місце шанувальники надали відомому українському співаку Mélovin із його композицією Dreamer (10%). Зазначимо, що 26-річний артист уже представляв Україну на "Євробаченні" у 2018 році. Тоді ми посіли 17 місце. На третьому місці опинилася виконавиця Anka із конкурсною піснею Palala (6%).

Де і коли дивитись Національний відбір на Євробачення 2024

Національний відбір на "Євробачення 2024" пройде у Києві. Дані про місце проведення фіналу конкурсу не розголошуються з метою безпеки через війну з Росією. Початок Нацвідбору стартує о 18:00 на YouTube-каналі "Євробачення Україна" та інших платформах. Фіналістами конкурсу стали 11 учасників: YAKTAK, INGRET, NAZVA, ANKA, Drevo, alyona alyona & Jerry Heil, MÉLOVIN, SKYLERR, Ziferblat, YAGODY та NAHABA.

Нагадаємо, що цієї суботи у фіналі Національного відбору будуть вести шоу фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна, офіційний "голос" "Євробачення" в Україні — Тимур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак. До складу суддів цього року увійшли Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець.