Дозвольте собі сяяти: ідеї золотистого манікюру (фото)

Читать на русском
Автор
32518
Ідеї золотистого манікюру
Ідеї золотистого манікюру. Фото pinterest.com

З таким манікюром ви точно будете в центрі уваги

Оскільки 2024 — рік яскравих кольорів та сміливих дизайнів, треба змінювати класичний нюд на яскравий золотистий манікюр. Ці ідеї точно западуть в душу кожної модниці. А раніше ми розповідали про антитренди манікюру у 2024.

Манікюр — це завершення будь-якого образу, його важлива деталь. "Телеграф" підібрав для вас ідеї золотистого манікюру, які ідеально доповнять навіть найпростіший аутфіт та зроблять його яскравішим.

Ідеї золотистого манікюру

Золотисті фрагменти на нігтях — це завжди гарна ідея. Прикрасити свої ручки можна, зробивши нюдові нігті, покривши їх золотою фольгою та маленькими квітами. Для тих, хто любить сяяти, є варіант зробити золотисту втирку. Такий манікюр зробить ваші руки по-особливому красивими. Також хорошою ідеєю будуть бежеві нігті з золотистими лініями. Якщо ви полюбляєте яскраві акценти на нігтях, золотистий можна скомбінувати з зеленим. Таке поєднання має "дорогий" вигляд. Також можна покрити нігті золотистими блискітками. Так ви зробите будь-який образ яскравим.

Манікюр золота втирка
pinterest.com
Ідеї золотистого манікюру
pinterest.com
Золотистий манікюр
pinterest.com
Золотистий манікюр з квітами
pinterest.com
Золотий з зеленим манікюр
pinterest.com
Золотий манікюр
pinterest.com

Раніше "Телеграф" розповідав, як можна урізноманітнити молочний манікюр. Ми поділилися цікавими та оригінальними ідеями.