Яка стихія керує вами? Пройдіть тест по картинці та дізнайтеся всю правду про себе

Читати російською
Автор

Дізнайтесь, до якої стихії належить ваш знак Зодіаку

В астрології існує 12 знаків Зодіаку, кожен із яких пов’язаний з однією з чотирьох стихій. Пропонуємо вам дізнатися про свою стихію за Зодіаком за допомогою простого тесту. "Телеграф" вже розповідав про жартівливий психологічний тест — яка ваша тотемна тварина з мемів, а сьогодні ділиться новим тестом — яка стихія вами керує.

Все, що вам потрібно, подивитися на зображення і обрати свій знак Зодіаку

Колаж "Телеграф" /Колаж "Телеграф"

Результати тесту

Вогонь — Овен, Лев, Стрілець

Якщо ви відноситеся до вогненних знаків, значить ви гаряча і запальна людина, яка схильна до імпульсивних дій і різких рішень. Ваша запальність може бути зайвою, проте ви навчилися нею керувати. Вогняні знаки відрізняються своєю пристрастю, палким характером та креативністю.

Земля — Телець, Діва, Козеріг

Якщо ви відноситеся до земляних знаків, значить ви спокійна та врівноважена людина, яка дуже обережно підходить до важливих рішень і трохи боїться змін. Земляні знаки відрізняються терпимістю, толерантністю та мудрістю.

Повітря — Близнюки, Терези, Водолій

Якщо ви належите до повітряних знаків, значить ви весела і легка на підйом людина, яка любить спілкуватися і заводити нові знайомства. Повітряні знаки відрізняються своєю здатністю виходити сухими з води та уникати конфліктів.

Вода — Рак, Скорпіон, Риби

Якщо ви відноситеся до водяних знаків, значить, ви тиха і врівноважена людина, у якої, втім, бувають емоційні спалахи. Водяні знаки відрізняються вмінням слухати, насолоджуватися моментом та отримувати особливе задоволення від нових вражень.

Раніше "Телеграф" розповідав про цікавий тест — ви сова чи жайворонок? Пройдіть тест по картинці та дізнайтесь про себе більше.