Яка стихія керує вами? Пройдіть тест по картинці та дізнайтеся всю правду про себе

Читать на русском
Автор
3344
Простий тест, щоб дізнатися про себе більше
Простий тест, щоб дізнатися про себе більше. Фото Freepik

Дізнайтесь, до якої стихії належить ваш знак Зодіаку

В астрології існує 12 знаків Зодіаку, кожен із яких пов’язаний з однією з чотирьох стихій. Пропонуємо вам дізнатися про свою стихію за Зодіаком за допомогою простого тесту. "Телеграф" вже розповідав про жартівливий психологічний тест — яка ваша тотемна тварина з мемів, а сьогодні ділиться новим тестом — яка стихія вами керує.

Все, що вам потрібно, подивитися на зображення і обрати свій знак Зодіаку

тест по картинці
Колаж "Телеграф"

Результати тесту

Вогонь — Овен, Лев, Стрілець

Якщо ви відноситеся до вогненних знаків, значить ви гаряча і запальна людина, яка схильна до імпульсивних дій і різких рішень. Ваша запальність може бути зайвою, проте ви навчилися нею керувати. Вогняні знаки відрізняються своєю пристрастю, палким характером та креативністю.

Земля — Телець, Діва, Козеріг

Якщо ви відноситеся до земляних знаків, значить ви спокійна та врівноважена людина, яка дуже обережно підходить до важливих рішень і трохи боїться змін. Земляні знаки відрізняються терпимістю, толерантністю та мудрістю.

Повітря — Близнюки, Терези, Водолій

Якщо ви належите до повітряних знаків, значить ви весела і легка на підйом людина, яка любить спілкуватися і заводити нові знайомства. Повітряні знаки відрізняються своєю здатністю виходити сухими з води та уникати конфліктів.

Вода — Рак, Скорпіон, Риби

Якщо ви відноситеся до водяних знаків, значить, ви тиха і врівноважена людина, у якої, втім, бувають емоційні спалахи. Водяні знаки відрізняються вмінням слухати, насолоджуватися моментом та отримувати особливе задоволення від нових вражень.

Раніше "Телеграф" розповідав про цікавий тест — ви сова чи жайворонок? Пройдіть тест по картинці та дізнайтесь про себе більше.