Таропрогноз на 1 лютого 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в четвер

Читать на русском
Автор
2013
Прогноз Таро, на що всім чекати 1 лютого
Прогноз Таро, на що всім чекати 1 лютого. Фото telegraf.com.ua

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

У четвер, 1 лютого 2024 року, деяким пощастить почати новий розділ у своєму житті, тоді як інші, навпаки, можуть бути в поганому настрої і "не в ресурсі".

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на перший день лютого. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — Туз жезлів, перевернута Помірність, перевернута Королева кубків

Туз жезлів

Ця карта попереджає про зародження чогось нового — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети, або якоїсь події. Також найближчим часом Вам може супроводжувати успіх і можуть з’явитися якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Перевернута Помірність

Нетерплячість, непоміркованість та дратівливість можуть вилізти Вам боком найближчим часом — Ви самі можете створити собі проблеми. Карти радять Вам утриматися від різких та необдуманих вчинків та частіше йти на компроміси.

Перевернута Королева кубків

У четвер Ви можете бути схильні до поганого настрою і депресивного стану, буде схильність відмовитися від проблем і світу в цілому за допомогою відходу в ілюзорний світ сп’яніння або телебачення. "Заземліться", робіть щось руками і намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в лютому за картами Таро.