Початок лютого буде "весняним": де в Україні чекати до +9 градусів

Читать на русском
Автор
1421
Місяць розпочнеться з відлиги
Місяць розпочнеться з відлиги. Фото freepik.com

До весни залишився 31 день

У січні погода в Україні відзначилася сильними морозами та снігопадами. Проте завершується місяць помірними температурами та навіть сонцем.

За прогнозом Українського гідрометцентру, 30 січня вдень прогнозується -2 +6 градусів тепла, найвищі температури будуть на заході та півдні. Без опадів, мінлива хмарність.

У середу, 31 січня, опадів також не прогнозується. У нічний час стовпчики термометрів покажуть -4 +1 градус, вдень буде 1-6 градусів тепла.

У четвер, 1 лютого, температура повітря буде практично така ж, тільки на Одещині повітря прогріється до +7. По всій країні без опадів, хмарно із проясненнями.

Карта погоди на 1 лютого

У п’ятницю, 2 лютого, в Україну повернеться сніг із дощем (на півдні просто дощ). Вночі синоптики прогнозують -2 +3 градуси, вдень очікується від 1 градуса морозу до 9 тепла. Найтепліше буде на півдні країни.

Карта погоди на 2 лютого

У суботу, 3 лютого, дощ зі снігом посилиться по всій Україні, на півдні невеликі дощі. Вночі на термометрах буде -3 +2, вдень -1 +9, найвищі градуси будуть на півдні та заході.

Карта погоди на 3 лютого

Нагадаємо, раніше народний синоптик Володимир Деркач дав прогноз "Телеграфу", якою буде погода у лютому цього року. Він розповів, коли українці відчують подих весни.