Усик вчетверте став батьком: як назвали дитину

Читать на русском
Автор
2223
Олександр Усик із дружиною
Олександр Усик із дружиною. Фото instagram.com/usyk_kate1505

Дитина чемпіона народилася у Києві

Український боксер, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі українець Олександр Усик (21-0, 14 КО), який зараз перебуває у тренувальному таборі в Іспанії, вчетверте став батьком. Дружина спортсмена Катерина народила доньку.

Про це повідомив український ведучий та шоумен Слава Дьомін у Instagram. За його словами, Катерина ретельно приховувала вагітність.

За інформацією джерела, Дружина Усика народила дівчинку вагою близько 5 кг і зростом 58 см в одному з пологових будинків Києва. Дівчинку назвали Марією.

Усик із дружиною виховують ще трьох дітей: дочку Єлизавету, а також синів Кирила та Михайла. Дьомін зазначив, що зараз Єлизавета перебуває з матір’ю, а сини чемпіона — за кордоном з бабусею. Додамо, що Олександр та Катерина одружилися у 2009 році.

Нагадаємо, бій Усика та Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті відбудеться 17 лютого 2024 року в рамках шоу боксу в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Напередодні Олександр продемонстрував патріотичне фото зі свого тренувального табору. Додамо, що напередодні український боксер відвідав свою футбольну команду.