Хмарність та морози: чи принесе погода Києву сюрпризи наприкінці місяця

Читать на русском
Автор
692
Люди
Люди. Фото Факти ІСTV

Промінці сонця іноді тішитимуть місто

Найближчими днями у столиці не очікується прояснень на небі. За словами синоптиків, у місті відбудуться невеликі коливання температури, але "мінуси" переважатимуть.

Протягом трьох днів киянам не варто готуватись до опадів. Про це мовиться на сайті Meteofor.

Перший день тижня, 29 січня, передбачається похмурим, але не дощовим. Сонце іноді визиратиме з-за хмар в цей день. У понеділок відбулась найнижча температура з-поміж трьох днів, адже вдень, хоча температура й опуститься до -1 °C, але вночі було 4 морозних градуси. Максимальні пориви вітру очікуються вранці — слабкі 4 м/с.

Наступного дня, 30 січня, прогнозується мінлива хмарність. Опадів не буде. Вранці та вдень ясна погода збирається тішити містян. На початку другої половини дня показники термометрів прогріються до 2 теплих градусів, а вночі сягатимуть -3 °C. У цю добу пориви вітру не перевищуватимуть слабкі 5 м/с.

Однак вже у середу, 31 січня, на небо знову набіжать хмари. Повітря вдень прогріється до 4 градусів тепла. Вночі очікується -1 °C. У цей день найбільші пориви вітру будуть зранку і до пізнього вечора — слабкі 5 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якою буде погода на початку лютого в Україні.