Гороскоп на 29 січня: Козерогів можуть "придушити" вороги, а Риби - стати взірцем для наслідування

Читать на русском
Автор
21351
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 29 січня 2024
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 29 січня 2024. Фото Getty Images

Гороскоп на сьогодні радять не боятися знакам Зодіаку відстоювати свої життєві принципи

"Телеграф" представляє ваш щоденний гороскоп на сьогодні, 29 січня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на понеділок.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Це чудовий час для піклування про здоров’я. Зустрічі з новими людьми та розширення кола спілкування будуть корисними. У другій половині дня важливо прислухатися до свого внутрішнього голосу та уникати довгих періодів усамітнення.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Нічні світила сьогодні сприяють адаптації до нових умов, що робить цей день придатним для змін у роботі та запуску сміливих проєктів. У стосунках слід бути пильними, уникати ревнощів та не піддаватися на провокації. Телець спіймає удачу за хвіст зовсім скоро.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Не забувайте про головне правило на сьогодні: будьте щирі із собою. Не варто вдавати або обманювати. Відвертість і відкритість у другій половині дня допоможуть уникнути багатьох проблем. Ваші емоції будуть зчитуватись оточуючими.

Рак (22 червня — 22 липня)

Варто приділити більше уваги своїй близькій людині та бути готовими навіть на невеликі жертви у своїх інтересах. Важливо проявити розуміння та повагу до партнера, оскільки відсутність цих якостей може підірвати найміцніші стосунки.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Бережіть фінанси, будьте сьогодні уважні на дорозі та у ділових переговорах. Можлива поява старих негативних звичок — намагайтеся їм протистояти. Увечері Леви зненацька можуть отримати приємний подарунок, пов’язаний із грошима.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Цього понеділка краще перейти від слів до справ. Не варто давати обіцянок даремно, оскільки це може спричинити неприємності. У другій половині дня можна зробити невелику зміну, змінити обстановку.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Астрологи рекомендують змінити вдома обстановку. Можна придбати нові аксесуари та меблі, позбутися зайвого мотлоху, провести перестановку. Намагайтеся не піддаватися меланхолії, навіть якщо щось не йде за планом. Терези будуть найщасливішими до кінця січня 2024.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Не все буде легко та швидко. Виникнуть труднощі з прийняттям рішень та пошуком відповідей на важливі питання. Не панікуйте, головне зберегти спокій та віру у краще. Оптимізм допоможе відновити сили та опрацювати важливу інформацію. У Скорпіонів будуть перешкоди у справах ближче до лютого 2024.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Найбільше на початку цього тижня побоюйтеся зневіри, бездіяльності та зайвої втоми. Астрологи вважають, що вони можуть дати найбільші проблеми. Також варто внести різноманітність у своє дозвілля. Відмінний час для вивчення та набуття нових знань.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Не варто боятись захищати свої життєві принципи. Якщо ви цього не зробите, вас можуть придушити вороги та недоброзичливці. Астрологи рекомендують проявити більше впевненості у собі та не допустити, щоб хтось вас контролював.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Спілкування може принести неприємні моменти: можливо, потрібно буде висловити особисту думку, співрозмовник може викликати сумніви, а тема, що обговорюється, може порушити внутрішню гармонію. Діалог може завершитися несподівано, тому важливо дотримуватися пристойності.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Цього понеділка варто бути взірцем для молодих поколінь. Це допоможе збільшити ваш авторитет серед однолітків та старших людей. Допомагайте нужденним і прагніть примирення з тими, хто шукає його з вами.