Починайте день правильно: що зробити зранку, щоб притягнути удачу на цілий день

Читать на русском
Автор
78129
Як залучити удачу на цілий день
Як залучити удачу на цілий день. Фото freepik.com

Кого треба побачити зранку першого, або вас переслідувала удача

Ранок — магічна частина дня. З ним в народі пов’язано безліч прикмет та забобонів. Вважається, що від того, яким буде ранок, залежить те, як пройде цілий день. А раніше ми розповідали, чому не можна прибирати ввечері.

Для того, аби день пройшов вдало, варто дотримуватися деяких "правил" та прикмет. Про це розповіли на Ukr.Media.

Що зробити зранку, що день пройшов вдало

  • Встати з тієї ноги. Для того, аби бути в хорошому настрої увесь день, треба зранку встати з ліжка з правої ноги. Так само варто й взуватися. Спочатку варто одягати взуття на праву ногу, а вже потім — на ліву. Сорочку теж починати варто вдягати з правого рукава.
  • Перший — чоловік. Якщо зранку після пробудження перший, кого ви бачите — чоловічої статі, на вас чекатиме успіх. Повір’я кажуть, що чоловіки приносять удачу.
  • Дощ. У народі кажуть, що якщо вранці ви потрапили під дощ, не варто засмучуватися. Це віщує про гарні новини упродовж дня.
  • Вдаритися ліктем. Якщо під час вставання з ліжка ви стукнулися ліктем, це гарний знак. Така досить неприємна дія віщує про знайомство з цікавою людиною. Однак не варто це робити спеціально. Так знайомства не відбудеться.
  • Погладьте кут столу. Для того, щоб привернути удачу на цілий день, треба виконати одну просту дію. Варто лише погладити кут столу перед виходом з дому.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна одружуватися у високосний рік. Ми поділилися цікавими прикметами та забобонами.