Ідеальна погода для фотосесії: коли у Києві очікувати невеликого снігопаду

Читать на русском
Автор
1847
Дорога
Дорога. Фото Pixabay

Не забудьте про рукавиці та шапки зі шарфами

У столиці нашої країни зафіксувалась мінлива хмарність, місцями йдуть опади та вирують невеликі морози. За словами синоптиків, на вихідних не варто очікувати великих змін в погодних умовах.

Максимальна кількість опадів прогнозується у суботу вночі та вранці. Як мовиться на сайті Meteofor, в той період йтиме лише сніг.

П'ятниця, 12 січня, потішить містян ясною погодою до обіду, однак потім на небо набіжать хмари. Повітря вдень охолоне до -9 градусів. Вночі стовпчики термометрів показували -4 °C. Максимальні пориви вітру очікуються вранці — свіжі 8 м/с.

Субота, 13 січня, передбачається переважно мокрою. Вночі має розпочатись сніг, який протримається вранці, однак вдень його концентрація зменшиться, аби ввечері вже закінчитись. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть -7 °C, а вночі — 11 градусів морозу. Найпотужніші пориви вітру дутимуть у першій половині доби — свіжі 8-9 м/с.

В останній день тижня, 14 січня, у місті на небі також плаватимуть хмари та іноді йтимуть дощі зі снігом. Крапати опади почнуть вранці, а завершаться ввечері. Удень температура повітря становитиме -2 °C, а вночі — 12 градусів морозу. Максимальні пориви вітру очікуються вдень та ввечері — помірні 7 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, коли в Україну прийде відлига.