Тест по картинці: оберіть абстракцію та дізнайтесь, яка емоція у вас найсильніша

Читать на русском
Автор
18737
Тест для визначення спектру емоцій
Тест для визначення спектру емоцій. Фото Freepik

Простий тест по картинці про ваші емоції

Всі ми підвладні нашим емоціям, у когось вони сильніше виражені, а хтось стриманіший. Усі наші емоції можна умовно поділити на три групи – позитивні, негативні, нейтральні. Пропонуємо вам простий тест по картинці, який допоможе розпізнати, які емоції у вас найсильніші. Ми вже розповідали про веселий тест з пінгвінами, а сьогодні ділимося тестом на визначення емоцій.

Все що вам потрібно – подивіться на картинку та оберіть одну з трьох абстракцій, яка першою зачепила вашу увагу

тест по картинці
Фото: Freepik

Результати тесту

Абстракція — 1

Якщо вашу увагу привернула перша картинка, значить найсильніший у вас спектр негативних емоцій. Вам буває складно щиро радіти та отримувати задоволення від життя, а ось гнів чи розчарування спалахує миттєво.

Абстракція — 2

Якщо вашу увагу привернула друга абстракція, це означає, що найсильніший у вас спектр нейтральних емоцій. Це не означає, що ви зовсім беземоційні, це говорить про те, що ви врівноважена людина, яка може відчувати такі сильні емоції як інтерес чи цікавість до чогось.

Абстракція — 3

Якщо вашу увагу привернула третя картинка, значить у вас найсильніший спектр позитивних емоцій. Ви вмієте радіти, вас легко здивувати та захопити. Ці радісні позитивні емоції у вас виражені найсильніше.

Раніше "Телеграф" розповідав про простий тест на уважність, який розкриє правду про ваш емоційний стан. Просто знайдіть 5 відмінностей на зображенні.