Залучить гроші та захистить від заздрощів: Ваш ідеальний камінь-талісман за знаком Зодіаку

Читать на русском
Автор
733
Оберіть свій камінь-талісман за знаком зодіаку (фото створене з допомогою ШІ)
Оберіть свій камінь-талісман за знаком зодіаку (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Камені-талісмани, можуть принести удачу, захистити від негативу і допомогти в досягненні цілей

З давніх-давен люди вірили, що камені мають магічні властивості. Вони використовувалися як талісмани для захисту від злих сил, для залучення удачі та успіху. У сучасному світі віра в магію каменів не так поширена, але все ж таки багато людей вважають, що камінь-талісман може допомогти їм у житті. Одним із найпоширеніших способів вибору талісмана є вибір його за знаком зодіаку. Астрологи вважають, що кожному знаку зодіаку відповідає певний камінь, який посилює його позитивні якості та допомагає впоратися з негативними.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Овни — це сильні, енергійні та амбітні люди. Їм підходять камені, які допомагають розвивати ці якості: діамант, рубін, аметист.

Телець (21 квітня — 20 травня)

Тельці — це практичні, впевнені в собі і надійні люди. Їм підходять камені, які допомагають зберігати спокій і врівноваженість: смарагд, агат, малахіт.

Близнюки (21 травня — 21 червня)

Близнюки — це товариські, розумні та комунікабельні люди. Їм підходять камені, які допомагають розвивати ці якості: перли, агат, берил.

Рак (22 червня — 22 липня)

Раки — це чутливі, мрійливі та творчі люди. Їм підходять камені, які допомагають розвинути інтуїцію і захистити від негативу: онікс, рубін, смарагд, сапфір рожевий.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Леви — це горді, благородні та щедрі люди. Їм підходять камені, які допомагають підкреслити ці якості: бурштин, тигрове око, перідот.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Діви — це практичні, обережні та педантичні люди. Їм підходять камені, які допомагають розвивати ці якості: агат, яшма, онікс.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Терези — це справедливі, дипломатичні та гармонійні люди. Їм підходять камені, які допомагають підтримувати баланс і гармонію: опал, аквамарин, топаз.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Скорпіони — це сильні, вольові та інтуїтивні люди. Їм підходять камені, які допомагають розвинути ці якості: рубін, опал, сапфір.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Стрільці — це оптимістичні, відкриті та доброзичливі люди. Їм підходять камені, які допомагають розвивати ці якості: цитрин, хризопраз, сапфір.

Козеріг (22 грудня — 20 січня)

Козероги — це відповідальні, працьовиті та амбітні люди. Їм підходять камені, які допомагають досягти цілей: онікс, чорний турмалін, сапфір.

Водолій (21 січня — 18 лютого)

Водолії — це незалежні, інноваційні та прогресивні люди. Їм підходять камені, які допомагають розвивати ці якості: аметист, агат, аквамарин.

Риби (19 лютого — 20 березня)

Риби — це чутливі, мрійливі та творчі люди. Їм підходять камені, які допомагають розвинути інтуїцію і захистити від негативу: перли, місячний камінь, аквамарин.

Раніше "Телеграф" розповідав: навіщо носити червону нитку на руці та як правильно її зав’язати: важливі нюанси.