Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Тельцям краще не витрачатися, а Скорпіонів можуть "кинути"

Читать на русском
Автор
69330
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 8 по 14 січня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 8 по 14 січня 2024 року. Фото vidpoviday.com

У більшості тиждень не вдасться

Другий тиждень січня 2024 року обіцяє бути надзвичайно складним у фінансовому плані та обіцяє принести масу труднощів та конфліктів на роботі.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 8 по 14 січня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута Двійка жезлів

Ця карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Телець — перевернутий Король жезлів

У цьому положенні карта сигналізує, що варто приготуватися до краху планів, відкласти всі капіталовкладення та дорогі покупки. Необдумані вчинки зараз можуть вилитися серйозними наслідками.

Близнюки — Двійка мечів

Незабаром у Вас можуть виникнути конфлікти та розбіжності з кимось у фінансових та ділових питаннях, також можуть затриматися виплати. Відкладіть важливі справи, якщо це можливо, а якщо ні, то ретельно читайте всі папери перш ніж підписувати, можливі підводні камені.

Рак — перевернутий Паж пентаклів

У цьому положенні карта каже, що наступного тижня Ви будете схильні більше халтурити, витати в хмарах і витрачати гроші, ніж заробляти.

Лев — Трійка мечів

У цьому положенні карта попереджає про неприємності на роботі — можуть бути конфлікти з колегами та начальством, невдалі угоди.

Діва — Четвірка пентаклів

Це карта фінансової стабільності, накопичень та здатності міцно триматися за своє. На цьому тижні з грошима все має бути непогано, хоч і не настільки добре, як Вам хотілося б.

Терези — перевернені Закохані

Як можна зрозуміти з назви карти, вона більше про кохання та стосунки, ніж про фінанси, — проте, згідно з тлумаченням, у професійній сфері на тижні теж можуть чекати невдачі, розчарування, проблеми з комунікаціями на роботі.

Скорпіон — П’ятірка кубків

Протягом наступного тижня Ви можете зіткнутися зі збитками чи непередбаченими витратами, або отримати менший гонорар, ніж розраховували, — проте не варто турбуватися, це матиме тимчасовий характер. Також можливе отримання прибутку, який Вас засмутить (наприклад, спадщини).

Стрілець — перевернутий Блазень

Ця карта говорить, що у Ваших фінансових справах пануватиме безвідповідальність і попереду багато незапланованих витрат. Погляньте на свої фінанси і подумайте, що з ними стане, якщо Ви їх далі безрозсудно витрачатимете.

Козоріг — перевернутий Повішений

Найближчого тижня Вам може дуже хотітися зірватися і ризикнути, проте це не виправдає себе і швидше за все Ви тільки погіршите своє становище. Намагайтеся стримати емоційні пориви.

Водолій — Сімка кубків

Ця карта називається Владикою примарного успіху, і вона попереджає, що Ви можете загрузнути в ілюзіях і витрачати час і сили на те, що не дасть плодів. Також є можливість, що Ви станете жертвою шахраїв.

Риби — Лицар пентаклів

Ця карта каже, що Ви досягнете бажаних результатів, проте не зараз, а згодом, при цьому доведеться чесно попрацювати для цього. На легкі гроші розраховувати не варто і від ризиків поки що краще утриматися.