Дракон їх розлучить: які знаки Зодіаку розірвуть шлюб у 2024

Читать на русском
Автор
3034
Які знаки Зодіаку розлучаться у 2024
Які знаки Зодіаку розлучаться у 2024. Фото lifestyle.24tv.ua

Розповідаємо, які знаки Зодіаку розірвуть шлюб в цьому році

2024 рік стане часом потрясіння для деяких знаків Зодіаку. Вони ризикують розірвати шлюб або ж розлучитися з другою половинкою. Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку зможуть зустріти поріднену душу у 2024. Тепер поговоримо про тих, хто розлучиться у рік Дракона.

Шлюби, що розірвуться у 2024, не приносять нікому щастя та не є щасливими зараз. Тому цим знакам Зодіаку варто відпустити минуле і рухатися далі. Про це розповіли на Апостроф.

Які знаки Зодіаку розлучаться у 2024

Овен

Ви переглянете свої погляди на шлюб. Також Овни зрозуміють, що не бачать майбутнього зі своєю другою половинкою. Ретроградний Меркурій у квітні цьому сприятиме.

Терези

Проблеми у стосунках почнуться в червні. Причиною вашого розлучення може стати зрада партнера. Важким періодом стане вересень, коли доведеться прийняти важке рішення щодо розриву шлюбу.

Діва

Зірки позбавлять вас від шлюбу, де немає відповідальності. Однак дуже швидко ви зможете зустріти партнера, який буде серйозним та стабільним. Також ви будете знайомитися з гідними людьми.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку досягнуть своєї мети у 2024. Ми поділилися, хто зможе отримати те, про що вони давно мріяли.