Тест по картинці: оберіть сердечко і дізнайтеся про рівень своєї сексуальності

Читать на русском
Автор

Простий, але дуже цікавий тест

Кожна людина по-різному проявляє себе і свою сексуальність у стосунках. Хтось розкутіший у своїх бажаннях, а хтось дуже закритий і неприступний. Ми вже розповідали про тест, який розкриє правду про емоційний стан, а сьогодні пропонуємо новий тест на визначення сексуальності.

Все що вам потрібно — подивіться на картинку і оберіть одне сердечко, яке сподобалося найбільше

Фото: Freepik /Freepik

Результати тесту

Серце — 1

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви відкрита до світу людина, яка любить пофліртувати. А в спальні ви зробите все можливе, щоб догодити партнерові.

Серце — 2

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви схильні до швидких знайомств, флірту та одкровень, проте вам складно побудувати міцний і тривалий союз. Швидше за все, ви ще не нагулялися, а ваша сексуальна енергія вимагає полігамності.

Серце — 3

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви глибока і чуттєва людина, яка буквально розчиняється у своїй коханій людині. У сексі ви вмієте дивувати та вигадувати щось нове та цікаве.

Серце — 4

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви романтична натура, яка прагне стабільних стосунків. Вам буває складно відкриватися навіть коханій людині, проте той, кому вдасться вас запалити і розкрити, отримає справжній сексуальний джекпот.

Серце — 5

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви людина зі складним характером, яка схильна себе накручувати. Швидше за все в спальні, навіть у процесі інтиму, ви думатимете про те, як виглядаєте в цей момент. Вам складно розслабитися та відпустити контроль навіть під час сексу.

Серце — 6

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви спритний спокусник, але ніколи не залишається на всю ніч. Ви трохи недбало ставитеся до сексу, а точніше до партнера, якого вдалося заманити в ліжко. Хоча і вмієте по-справжньому віддавати та отримувати задоволення в цьому процесі.

Раніше "Телеграф" розповідав про захоплюючий візуальний тест по картинці. Абстракція підкаже, що вас зараз турбує.