Тест по картинці: оберіть сердечко і дізнайтеся про рівень своєї сексуальності

Читать на русском
Автор
1251
Тест із сердечками на визначення сексуальності
Тест із сердечками на визначення сексуальності. Фото Freepik

Простий, але дуже цікавий тест

Кожна людина по-різному проявляє себе і свою сексуальність у стосунках. Хтось розкутіший у своїх бажаннях, а хтось дуже закритий і неприступний. Ми вже розповідали про тест, який розкриє правду про емоційний стан, а сьогодні пропонуємо новий тест на визначення сексуальності.

Все що вам потрібно — подивіться на картинку і оберіть одне сердечко, яке сподобалося найбільше

тест по картинці
Фото: Freepik

Результати тесту

Серце — 1

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви відкрита до світу людина, яка любить пофліртувати. А в спальні ви зробите все можливе, щоб догодити партнерові.

Серце — 2

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви схильні до швидких знайомств, флірту та одкровень, проте вам складно побудувати міцний і тривалий союз. Швидше за все, ви ще не нагулялися, а ваша сексуальна енергія вимагає полігамності.

Серце — 3

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви глибока і чуттєва людина, яка буквально розчиняється у своїй коханій людині. У сексі ви вмієте дивувати та вигадувати щось нове та цікаве.

Серце — 4

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви романтична натура, яка прагне стабільних стосунків. Вам буває складно відкриватися навіть коханій людині, проте той, кому вдасться вас запалити і розкрити, отримає справжній сексуальний джекпот.

Серце — 5

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви людина зі складним характером, яка схильна себе накручувати. Швидше за все в спальні, навіть у процесі інтиму, ви думатимете про те, як виглядаєте в цей момент. Вам складно розслабитися та відпустити контроль навіть під час сексу.

Серце — 6

Якщо вашу увагу прикувало це сердечко, значить ви спритний спокусник, але ніколи не залишається на всю ніч. Ви трохи недбало ставитеся до сексу, а точніше до партнера, якого вдалося заманити в ліжко. Хоча і вмієте по-справжньому віддавати та отримувати задоволення в цьому процесі.

Раніше "Телеграф" розповідав про захоплюючий візуальний тест по картинці. Абстракція підкаже, що вас зараз турбує.