Хрещенський Святвечір 2024! Теплі привітання та красиві листівки, щоб привітати близьких

Читать на русском
Автор
16772
Вітання у листівках та віршах
Вітання у листівках та віршах. Фото Телеграф

Приділіть увагу та привітайте близьких зі святом

Сьогодні, 5 січня, за новим церковним календарем православні християни відзначають Хрещенський Святвечір. До переходу на новоюліанський календар це свято відзначалося ввечері перед Водохрещем – 18 січня.

Напередодні цього великого церковного свята віруючі дотримуються одноденного посту. У другий Святвечір, який нині відзначають 5 січня, після освячення води в церкві, сім’я збирається за пісним столом.

На Голодну кутю господині ставлять на святковий стіл непарну кількість пісних страв. Немає конкретного певного числа, але найчастіше — це може бути 7 страв, можна і більше, головне, щоб дотримувалася умова непарності.

Цього святкового вечора не забудьте привітати близьких зі святом. А зробити це можна за допомогою барвистих листівок та теплих поздоровлень. Надішліть рідним, друзям, колегам чи сусідам милу листівку з теплими святковими привітаннями, таким чином проявивши свою любов, турботу та увагу.

"Телеграф" підготував добірку святкових листівок та яскравих картинок до Хрещенського Святвечора 2024 року, щоб ви могли привітати рідних та близьких людей зі святом.

Водохреща, листівки, привітання, картинки
Водохреща, Святвечір, листівки, картинки, вірші
Водохреща, Святвечір, привітання, картинки
Водохреща, Святвечір, листівки, вірші
Водохреща, Святвечір, листівки
Водохреща, Святвечір, листівки, привітання
Водохреща, Святвечір, листівки, привітання, картинки

Раніше ми писали, скільки українці відпочивають у 2024 році. "Телеграф" підготував докладну інфографіку.