З Новим 2024 роком! Оригінальні листівки та гарні привітання своїми словами

Читати російською
Автор

На "Телеграфі" найкращі листівки для рідних та друзів

Новий 2024 рік проходитиме під покровительством Зеленого Дерев’яного Дракона — могутня істота, яка символізує силу, удачу та творчий потенціал, а також передвістя нових можливостей та починань.

Для тих, чиє народження припало на рік Дракона, 2024-й обіцяє особливі здобутки. Попереду очікуються помітні успіхи у професійній сфері, особистому житті та творчій діяльності.

"Телеграф" спеціально для своїх читачів підготував добірку найкращих привітань у прозі, барвистих листівках та вітальних картинках до Нового року 2024. Ці красиві зображення можна легко зберегти собі на комп’ютер або телефон, і переслати своїм близьким, друзям, колегам. Така увага з вашого боку точно їх порадує.

Вітаю з Новим роком! Нехай старий рік забере всі негаразди та смуток, а новий буде наповнений досягненнями, багатством, любов’ю та здоров’ям! Бажаю миру, добробуту та щастя Вам, нехай у Новому Році все вийде, і задумане здійсниться!

Вітаю вас з Новим роком! Нехай новий рік принесе все, що ви мрієте, і трохи більше. Нехай іде геть все погане. Новий рік – це старт для нових починань та можливостей. Нехай мрії стануть реальними та доступними, а починання – реалізованими!

Бажаю, щоб новорічна казка подарувала тобі багато чудових миттєвостей та здійснення всіх бажань! Усміхайся та отримуй насолоду від життя! Нехай твоє серце завжди буде сповнене любов’ю, щастям і добром!

У Новий рік заведено будувати плани та ставити цілі. Бажаю внести до свого списку три обов’язкові пункти: зберегти все те хороше, що є, отримати те, про що мріється і викреслити те, що приносить смуток.

Зі святом! Нехай час стане казковим та чудовим, коли мрії здійснюються, бажання збуваються. Нехай зима не буде холодною, а в морози зігрівають теплі та рідні обійми найулюбленіших та найближчих людей.

Знайти людину, яка була б байдужою до новорічних свят, складно. Проте війна, яка охопила нашу країну, зараз затьмарює настрій кожного українця. У цей новий рік ми всі прагнемо одного — перемоги для України та благополуччя для наших воїнів-героїв! Раніше "Телеграф" публікував красиві побажання для привітань з прийдешнім Новим роком 2024 у прозі, листівках та картинках.