Ця закуска зникне зі столу першою: таких розкішних волованів готуйте одразу потрійну порцію

Читати російською
Автор

Виходить дуже красиво та смачно

Ми розповідали, як красиво та смачно подати ікру на святковий стіл. Тепер ділимось рецептом чудових та елегантних волованів, які легко начинити чим завгодно. Пропонуємо святковий варіант з червоною рибою.

Ця смачна закуска має французьке походження. Рецептом поділились на порталі shuba.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто — 300 г
  • Сьомга слабосолена — 100 г
  • Вершковий сир — 175 г
  • Огірок — 1 шт.
  • Сіль, перець, зелень — до смаку

Спосіб приготування:

  • Розкладаємо листкове тісто. За допомогою склянки вирізаємо з нього кружечки.
  • У половини з них посередині чаркою робимо виїмки. Збиваємо яйце і змащуємо ним цілі кружечки, зверху накладаємо кружечки з виїмками.
  • Вироби з тіста ставимо на деко, змащене олією. Випікаємо у гарячій духовці до рум’яності. Це займе 10-15 хвилин.
  • Для начинки миємо і просушуємо зелень. Дрібно нарізаємо і додаємо у вершковий сир. Солимо, перчимо і перемішуємо.
  • Огірок миємо, сушимо, нарізаємо тонкими слайсами і загортаємо рулетиками. Рибу також тоненько нарізаємо.
  • Готові воловани наповнюємо сирною масою, зверху кладемо рибні пелюстки і рулетики з огірка. Прикрашаємо зеленню, ставимо у холодильник на 30 хвилин.

Такі воловани дуже смачні та красиві. За бажання можна покласти в них будь-яку начинку, наприклад, ситну сирну намазку.